COMBO SMART KIOSK PASPOORTREADER
Vlotte passagiersstroom – mogelijk gemaakt door geïntegreerde, supersnelle ID-verificatie
OVERZICHT
Miljoenen passagiers, vluchtnummers, aankomst- / vertrektijden zorgen voor een enorme vraag – naar een systeem waarmee reizigers op tijd ter plaatse kunnen komen. Het kernonderdeel is het apparaat waarmee mensen toegang krijgen tot hun route en grenzen efficiënt beschermen. E-gates op grote luchthavens hebben een paspoortlezer nodig om compact, snel en betrouwbaar te zijn.
Combo Smart Kiosk heeft het allemaal. Eenvoudige integratie wordt mogelijk gemaakt door het extreem compacte formaat, het steenontwerp en de montagepunten van de scanner. Daarom is dit apparaat uw ideale keuze voor ABC-poorten (Automated Border Control), zelfbedieningskiosken en andere CUSS-projecten zoals gebruikersverificatie bij een geldautomaat. Het leesoppervlak voor paspoorten op een volledige pagina en het ontwerp zonder omslag maken het intuïtief en ergonomisch voor ons – reizigers – die geen experts zijn in het lezen van paspoorten: we gebruiken alleen technologie en verwachten een stabiele werking.
De lezer legt niet alleen de gegevens vast, maar biedt ook volledige spectrumauthenticatie. Dit alles gebeurt in een oogwenk – voor het beheren van een continue en snelle passagiersstroom, zelfs op de grootste reisknooppunten ter wereld.
UITGELICHTE KENMERKEN

1e lijns verificatie

Het biedt gedetailleerde authenticatie- en veiligheidscontroles die worden gebruikt in eerstelijns verificatieprocedures.

Ontworpen voor integratie

Het apparaat wordt geleverd in een eenvoudige rechthoekige vorm met bevestigingspunten voor eenvoudige fysieke integratie.

Volledig plat ontwerp

Het bovenoppervlak van de scanner is ontworpen voor gebruiksgemak en heeft geen afdekking.

Barcode-herkenning

1D / 2D-streepjescodes worden zowel van papieren documenten als van smartphoneschermen gelezen

RFID lezen

Met de ingebouwde chiplezermodule kan het systeem biometrische gegevens verzamelen – volgens BSI-TR03105.

Adaptieve lichtregeling

Dankzij deze beeldinnovatie is de scanner voorbereid om te werken in ongunstige lichtomstandigheden.
APPLICATION GEBIEDEN
Geautomatiseerde e-gates voor grenscontrole
Self-service check-in kiosken
Geldautomaten
Hoogbeveiligde tourniquets voor toegangscontrole
Verkoopautomaat
Stabiele werking zonder bewegende delen
Het hebben van alleen statische onderdelen maakt het mogelijk om zelfs een nul uitvalpercentage te bereiken en de noodzaak van frequent onderhoud over te slaan – dat maakt Combo Smart Kiosk ideaal voor langdurig gebruik (inclusief 24/7 grenscontroletoepassingen).
Het apparaat wordt geleverd met een dubbele RFID-antenne om alle paspoorten onafhankelijk van de chiplocatie te kunnen verwerken en de beeldvorming wordt verbeterd door de innovatieve Reflection Removal- en Adaptive Light Control-functies – om de perfecte werking van de scanner onder alle lichtomstandigheden voor te bereiden.
Deze paspoortlezer is ontworpen met het oog op integriteit: de perfecte rechthoekige vorm en de bevestigingspunten maken fysieke integratie een eenvoudige klus.
NALEVINGEN
De onberispelijke werking van dit apparaat zou niet voldoende zijn als het niet voldoet aan alle relevante industrienormen:

ICAO

De bijgevoegde software bevat een OCR die is afgestemd op het lezen van MRZ volgens de ICAO 9303-standaard door de Internationale Burgerluchtvaartorganisatie – met een snelheid van 99,98% / teken.

BSI

De geïntegreerde chiplezermodule is grondig getest en aangepast aan alle vereisten van BSI (het Duitse federale bureau voor informatiebeveiliging) – wat resulteert in een 100% naleving van BSI-TR03105, de strengste norm voor RFID-lezen.

CUSS / ABC

Het ontwerp en de operationele stroom komen overeen met de richtlijnen en vereisten van CUSS – Common-Use Self-Service-applicaties en ABC – Automated Border Control (technologieën die op grote schaal worden gebruikt en zich snel verspreiden op luchthavens).

Universele paspoortlezer met RFID- en UVA-optie
Ideaal voor integratie met kiosken, eGates

Type installatie

Geïntegreerd / ingebouwd

Actief scangebied

129 mm x 89 mm (5,07 “x 3,50”)

Verlichtingsbronnen

Zichtbaar wit (430-700 nm), nabij IR B900, UVA (365 nm)

Ondersteunde documenttypen

ePassports, iDL & eDL, ID-kaarten, Visa, 1D & 2D barcodes