Osmond paspoortlezer & ID-scanner
Het denkt, het leest, het authenticeert – en geeft de resultaten onmiddellijk weer.
OVERZICHT
Het is alsof je alle ID-verificatiemogelijkheden die we tot nu toe hebben ontworpen, samenvoegt – en revolutionaire nieuwe toevoegt – in één enkel apparaat. Dat is Osmond, de beste paspoortlezer die we tot nu toe hebben gemaakt.
De gamechanger-functie van Osmond is hoe het gebruiksvriendelijke bediening opnieuw definieert: de verificatieresultaten verschijnen onmiddellijk op het display, waardoor u duidelijke feedback krijgt. Handmatig typen is niet meer nodig – en u hoeft ook geen vervalsingsdeskundige te zijn. Deze nieuwe paspoortlezer is speciaal daarvoor gebouwd, om uw bedrijf te helpen.
Osmond maximaliseert ook ID-authenticatie. Het haalt vrijwel elke ID uit elkaar en analyseert de lagen met behulp van verschillende verlichtingen (infrarood, UV en ook zij- / randlicht) om betrouwbare hulp te bieden, zelfs voor gebruikers die geen ervaring hebben met valse ID-controles. Het wordt sneller uitgevoerd dan je ooit zou denken.
Sommige modellen in deze productlijn zijn alles-in-één configuraties – deze hebben een geïntegreerde verwerking en hebben daarom niet eens een pc-verbinding nodig om de resultaten te leveren, en bovendien werken ze als netwerkeenheden – ze communiceren via wifi, Ethernet en 4G , om de resultaten naar elke toepassing over te dragen. Het kan uw smartphone zijn, een hotelreceptie of zelfs een grenscontrolesysteem
Vergeet typen. Vergeten fouten.
Osmond leest ID-gegevens automatisch om in een oogwenk alle software of formulieren te vullen. Het is veel sneller dan een professionele typemachine en maakt geen fouten. Met dit apparaat hoef je niet meer te typen: je bespaart 3-4 minuten per client en bovendien worden zelfs die tekens gelezen van de ID die je niet eens op je toetsenbord kunt vinden.
Het leest alle vormen van ID-gegevens
ID’s tonen persoonlijke gegevens in verschillende vormen – van gedrukt tot digitaal – daarom moet een goede ID-verificatietool goed worden voorbereid.

Gedrukte teksten

Alle belangrijke persoonlijke informatie en documentgegevens worden verzameld uit de Machine Readable Zone (MRZ) en optioneel uit de Visual Inspection Zone (VIZ).

Barcodes

De scanner en zijn software zijn goed voorbereid om 1-dimensionale en 2-dimensionale barcodes te extraheren – die deel uitmaken van sommige ID’s en ook instapkaarten.

Contactloze chips

In het tijdperk van e-ID’s en e-paspoorten is het snel en veilig lezen van RFID-chips een must. Het vastleggen van biometrische gegevens is een essentieel onderdeel van het documentverificatieproces van Osmond.

Neem contact op met chips

Deze chips, ook wel smartcards genoemd, slaan ook digitale gegevens op, maar hebben een fysieke verbinding met de terminal nodig om ze te kunnen lezen. De meeste Osmond-modellen bevatten deze leesmodule.

Uitgelichte kenmerken
Z

EEN DENKEND APPARAAT

Het is een alles-in-één tool voor het verifiëren van ID-documenten, sommige modellen worden geleverd met ingebouwde (geïntegreerde) verwerking. Er is geen externe bron nodig voor de werking ervan.
Z

SNELHEID ALS NOOIT TEVOREN

Beeldscanning en OCR binnen 1 seconde dankzij het krachtige LED-gebruik en de eigentijdse FPGA-structuur.
Z

Kan op meerdere manieren worden aangedreven

Dit apparaat past zich aan de omgeving aan en biedt tot 3 handige voedingsopties: extern, PoE + en USB-C.
Z

MAKKELIJK TE GEBRUIKEN

ID-scannen is nog nooit zo eenvoudig geweest – het apparaat geeft de scanresultaten onmiddellijk weer, op een manier die voor elke gebruiker duidelijk is.
Z

NETWERKOPTIE

Sommige modellen kunnen de resultaten automatisch via het netwerk naar uw smartphone, een server of een zakelijke applicatie sturen.
Z

DUURZAAMHEID OP LANGE TERMIJN

De IP54-beschermde behuizing en IP68-compatibele connectoren bieden voldoende bescherming tegen externe schade en het krasbestendige glas zorgt voor een stabiele werking.

Met dit apparaat word je een expert in vervalsing

We hebben onze decennialange ervaring op het gebied van vervalsingen, valse ID’s gebruikt – en al onze kennis in deze scanner en zijn software gestopt. Het systeem voert een diepgaande optische / digitale analyse uit en filtert nep- en gekopieerde documenten automatisch uit. Ten slotte kan elk bedrijf ID’s verifiëren, zelfs zonder dergelijke zeldzame kennis.

Het haalt vrijwel elke ID uit elkaar
Osmond voert authenticatie uit op meerdere niveaus. Met behulp van speciale verlichtingen analyseert het elke laag van het identificatiedocument.
Het apparaat maakt een high-res kleurenscan van de ID die geschikt is voor archivering, gezichtsvergelijking en algemene inspectiedoeleinden.
Dit onzichtbare licht wordt gebruikt voor een tweeledig doel: controleren of de ID is afgedrukt met beveiligingsinkt, en ook om de afbeelding voor te bereiden op de optische tekenherkenning (gegevensuitlezing).
Onder UV-verlichting komen de onzichtbare veiligheidskenmerken van de ID tot leven – deze lichtbron visualiseert de speciale UV-patronen die moeten worden geanalyseerd door ons patroonaanpassingsalgoritme, terwijl Osmond, ook met behulp van UV, bevestigt of het document op veiligheidspapier is gedrukt.
Met behulp van licht vanuit meerdere hoeken extraheert het apparaat automatisch de hologrammen, speciale laminaten en verschillende glanzende elementen * om ze op een aparte afbeelding weer te geven voor een betere visualisatie en inspectie.

* ook wel OVD (Optically Variable Device) en OVI (Optically Variable Ink) genoemd

Ook bekend als zijlicht of schuin licht – een licht dat uit een lage hoek komt, laat het oppervlak van het paspoort goed zien bij het controleren van de aanwezigheid of mogelijke afwijkingen van reliëfafdrukken en tactiele veiligheidskenmerken.
De verbluffende beeldprestaties worden gegarandeerd door de scanresolutie van 700 ppi waarmee u zelfs microprints en delicate achtergrondafbeeldingen op sommige documenten kunt visualiseren – met andere woorden, kleine, maar belangrijke details die goed laten zien of het document nep of gekopieerd is.

Toepassingsgebieden
R

Grenscontrole en immigratie

R

Bankieren en Financiën

R

Telco-kantoren

R

Casino's

R

Politie

R

Autoverhuur

R

Hotel inchecken

R

Zakelijke recepties

Eén ontwerp voor zowel desktop- als kioskgebruik
Het ziet er niet alleen goed uit, maar heeft ook een eenvoudige vorm waardoor het gemakkelijk te integreren is, waardoor Osmond een ideale keuze is voor zowel een receptie als een zelfbediening e-gate.

INGEBOUWD GEBRUIK

Geïntegreerd in zelfbedieningskiosken, geautomatiseerde grenscontrole-e-gates, zelfs verkoopautomaten, kan het apparaat dankzij zijn eenvoudige rechthoekige vorm gemakkelijk worden gebruikt als ingebouwde hardware.

DESKTOPOMGEVINGEN

Van hotel check-in tot bankkantoren, dit moderne ontwerp heeft een kleine footprint en draagt ​​bij aan de look terwijl het de klantervaring verbetert.
Wat zit erin?
LED-verlichtingsbronnen, lens, sensor, contactloze chipleesmodule, FPGA en zelfs geïntegreerde verwerking… dit alles in zo’n kleine vorm? Ja, onze ingenieurs dansen graag op de rand van het onmogelijke – en hebben het geweldig gedaan.

Er is nog meer: ​​een zeer krasbestendig glas, opties voor meerdere voedingen, contactchipmodule, geïntegreerd display. Zie de onderstaande specificaties voor de details.

Veel Gestelde Vragen
Hoeveel tijd kost het om een paspoort te lezen en te verifiëren?
In het geval van eenvoudige gegevensuitlezing, wordt dit in minder dan een seconde uitgevoerd. Bij het lezen van e-paspoorten met RFID-chips duurt het scannen enkele seconden, afhankelijk van de grootte van de gegevens die op de chip zijn opgeslagen en het uitgevoerde authenticatieniveau.
Moet ik het USB-model met pc-aansluiting of de alles-in-één configuratie gebruiken - wat is beter voor mijn project?
Het USB-model is voor klassiek gebruik – het apparaat scant de afbeeldingen en vervolgens worden de afbeeldingen verwerkt op de pc of notebook waarop het apparaat is aangesloten via USB-C. Wanneer er echter niet genoeg rekenkracht beschikbaar is, zoals in het geval van thin clients, biedt een all-in-one model uitkomst omdat het een geïntegreerde verwerking heeft. Deze modellen zijn ook geschikt voor een netwerk en zijn op afstand toegankelijk via een browsergebeurtenis, dus als dat een vereiste is, raden we de alles-in-één-configuraties aan. Bekijk dit vergelijkingsartikel voor een meer gedetailleerd overzicht
Hoeveel documenttypes ondersteunt het?
Standaard is Osmond met zijn standaardsoftware in staat om alle internationaaleerde reisdocumenten en de meeste nationale ID’s te lezen, dwz. alle documenten die een machineleesbare zone bevatten. Optioneel kunt u voor het lezen van verdere gegevens onze VIZ-software gebruiken, die identiteitsdocumenten ondersteunt.
Is er een SDK die ik kan gebruiken voor integratie?
Ja, Osmond wordt geleverd met een gedetailleerde SDK, met API voor verschillende programmeertalen, zoals C / C ++, C #, Visual Basic 6.0, Delphi, VB.NET en Java.
Op welke besturingssystemen kan ik het apparaat gebruiken?
Je kunt de USB-modellen gebruiken op Windows en Linux, maar de netwerkmodellen werken onafhankelijk van het besturingssysteem, aangezien de software op het apparaat draait en via elke webbrowser via het netwerk toegankelijk is.