Banken en verzekeringsmaatschappijen
DESKO-oplossingen voor hoge veiligheidsvereisten

Voor financiële dienstverleners zoals verzekeringsmaatschappijen, banken en financiële instellingen maken betrouwbare beveiligingscontroles deel uit van de dagelijkse uitdagingen die voortvloeien uit het KYC-principe (Know Your Customer). DESKO’s branchespecifieke oplossingen voor identificatie, toegangscontrole en gegevensverwerking ondersteunen u bij alle relevante veiligheidsvereisten. Met innovatieve technologieën voorkomen DESKO-apparaten en softwaretoepassingen identiteitsfraude, economische fraude en verzekeringsfraude, evenals het witwassen van geld. Naast extra veiligheid, vereenvoudigen en versnellen onze producten uw werkprocessen en zorgen ze voor een betere klantenservice.

SNELLERE WORKFLOWS – BETERE KLANTENSERVICE
Naast veiligheidscontroles bieden onze moderne scanners en kaartlezers banken en verzekeraars nog veel meer voordelen. Ze verbeteren uw service, versnellen werkprocessen en maken uw bedrijf veiliger:

NALEVING VAN ALLE KNOW YOUR CUSTOMER-VOORSCHRIFTEN
Om uzelf te beschermen tegen verzekerings-, bedrijfs- en identiteitsfraude, moet u uw klanten en aannemers kennen.

SNELLERE VERWERKINGSTIJD
De identiteitsverificatie wordt automatisch en binnen enkele seconden uitgevoerd. Fotokopiëren van ID’s en handmatige leeftijdsverificatie zijn niet langer nodig.
MOEITELOZE GEGEVENSOVERDRACHT
Dankzij OCR-technologie voor optische tekenherkenning en de bijbehorende software worden gegevens rechtstreeks uit het ID-document gehaald. Transactie- en klantgegevens worden zo automatisch en foutloos verzameld zonder omgezette letters of cijfers.

HOOGSTE KWALITEIT "MADE IN GERMANY"
Vertrouw op onze innovatieve producten met de nieuwste technologieën.

CONTROLEER, IDENTIFICEER, CONTROLEER
Flexibele brancheoplossingen voor banken

Of het nu gaat om de dagelijkse activiteiten van uw bank of het contractbeheer – onze bewezen DESKO-toepassingen voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Ze verminderen de belasting van banken op veel gebieden en processen.

Identiteitskaartlezers voor identiteitsverificatie

Het betrouwbaar controleren van identiteitsbewijzen is een belangrijke veiligheidsgarantie voor banken. Of uw klanten nu een rekening bij u openen, een grote transactie uitvoeren of een leningsovereenkomst ondertekenen, voor elk van deze transacties moet de identiteit van de klant worden geverifieerd met een geldig identificatiedocument. Zelfs voor het geoefende oog is het niet eenvoudig om een ​​echte identiteitskaart te onderscheiden van een vervalsing. Een louter visuele inspectie is daarom vaak niet voldoende. De identificatieoplossingen van DESKO ondersteunen u efficiënt bij deze taak – uiteraard in overeenstemming met alle wettelijke en interne bedrijfsvereisten.

Onze scanners en lezers zijn compatibel met verschillende authenticatiesoftware. Ze zijn uitgerust met innovatieve technologieën voor het scannen en lezen van

  • documenten met machine-readable zone (MRZ), zoals paspoorten, ID-kaarten visa, rijbewijzen
  • magnetische kaarten, zoals creditcards, EC-kaarten, klantenkaarten 
  • chipkaarten, zoals creditcards en betaalpassen
Voorkom identiteitsfraude en witwaspraktijken met authenticiteitsverificatie
Het kennen van klanten is belangrijker dan ooit vanwege de risico’s van identiteitsfraude en het witwassen van geld. Banken en financiële of kredietinstellingen zijn waakzaam als het gaat om het openen van rekeningen en leningsovereenkomsten. Wapen uzelf tegen fraude met de juiste combinatie van beveiligingstechnologie en software. Onze bewezen scanners verifiëren de authenticiteit van gepresenteerde documenten op basis van de specifieke beveiligingskenmerken van elk ID-document. Binnen enkele seconden geeft de speciale softwareapplicatie aan of het document authentiek of vervalst is. Zo ondersteunen wij u bij de veilige identificatie van uw klanten en contractpartners.

BESCHERMEN TEGEN VERZEKERINGSFRAUDE:
Betrouwbare DESKO-oplossingen voor verzekeringsmaatschappijen

Onze bewezen brancheoplossingen verbeteren het beveiligingssysteem van alle financiële dienstverleners. Naast banken en kredietinstellingen profiteren ook verzekeraars en assurantietussenpersonen van ons brede productportfolio. Identificeer uw contractpartners voordat u de verzekeringspolis afsluit. Door de identiteitsdocumenten betrouwbaar en snel op echtheid te controleren met DESKO-producten en hun softwareapplicatie, beschermt u uzelf tegen economische en verzekeringsfraude.