Combo Smart N paspoortlezer
Alles-in-één documentlezer en verificatieterminal

OVERZICHT
We hebben een nieuwere versie van dit product. Misschien wilt u onze nieuwste paspoortlezer en ID-scanner verkennen: de OSMOND ➝

Sommige IT-systemen stellen speciale vereisten – en de paspoortlezer moet zich daaraan aanpassen. Zoals bij banken waar installatie van software van derden niet de voorkeur heeft, of bij een telecomkantoor met thin clients – of waar de bruikbaarheid van plug-and-play-werking een prioriteit is, zoals op luchthavens of mobiele grenscontrolepunten. Om deze uitdagingen het hoofd te bieden, moet de werkstroom voor het lezen van paspoorten dienovereenkomstig worden ontworpen.

Daarom heeft Combo Smart N een voorsprong in vergelijking met andere paspoortlezers: het heeft ingebouwde gegevensverwerking. Terwijl andere scanners een lokale pc-verbinding vereisen, voert dit apparaat zelf paspoortgegevens vast en voert authenticatie uit. De alles-in-één eenheid leest volledige ID-informatie – van afgedrukte gegevens tot chipgegevens – terwijl hij een grondige authenticatie uitvoert, zonder pc of laptop, en perfect werkt met thin clients. Als platformonafhankelijke oplossing heeft het geen installatie nodig en werkt het overal.

UITGELICHTE KENMERKEN

Verwerking aan boord

Dit is een alles-in-één eenheid: voert gegevensuitlezing en verificatie uit aan boord, zonder de noodzaak van externe verwerking.

Netwerkverbinding

Met de Ethernet- en Wifi-modules is de scanner klaar om de resultaten over het netwerk te verzenden.

Toegankelijk vanaf smartphone

Alle ID-controleresultaten kunnen worden bekeken via een browser, op pc of tablets en smartphones.

OCR en authenticatie

De scanner kan meerdere gegevens (gedrukt, digitaal) lezen en gedetailleerde verificatie uitvoeren.

Kleine voetafdruk

Past goed op elke desktop en heeft geen grote ruimte nodig.

Geen bewegende delen

Deze paspoortlezer heeft alleen statische onderdelen en heeft geen onderhoud nodig omdat hij een uitzonderlijk laag uitvalpercentage heeft.
APPLICATION GEBIEDEN
2 opmerkelijke kenmerken die Combo Smart N onderscheiden van andere paspoortscanners

GEÏNTEGREERDE VERWERKING

Deze paspoortlezer is een alles-in-één oplossing met ingebouwde verwerking: er is geen pc- of notebookverbinding nodig om de resultaten te krijgen, alle processen worden op de scanner voltooid.

NETWERKINTERFACE

Omdat dit apparaat zelfs zonder pc werkt, kunnen de resultaten automatisch worden overgedragen via het netwerk van uw keuze: Ethernet, wifi – of op afstand toegankelijk vanuit elke browser.
APPLICATION GEBIEDEN

Hotels

Banken

Autoverhuur

Bezoekersbeheer

Scholen

Slijterijen

Telco-kantoren

Postkantoren

Slijterijen

Slimme dingen van binnen
Niet alleen de verschillende verlichtingen, de optische module, de controller en de netwerkmodule, maar ook de ingebouwde CPU vult deze compacte scanner.
Deze zijn allemaal nodig om ID-verificatie volgens hoge standaarden uit te voeren. Alle data-lees- en beeldverwerkingstaken worden gedaan door de geïntegreerde verwerking, zodat het apparaat datapakketten kan genereren die via het netwerk kunnen worden overgedragen. De ondersteunde manieren van communicatie zijn Ethernet en wifi en de beschikbare communicatieprotocollen voor gegevensoverdracht zijn FTP, SFTP, HTTP, HTTPS, WS en WSS.
SPECIFICATIES
Universele ID-scanner met Ethernet-interface
Stand-alone werking, ingebouwde OCR- en verificatie

Type installatie

Bureaublad

Actief scangebied

125 mm × 88 mm (4,92 “× 3,46”)

Verlichtingsbronnen

Zichtbaar wit (430-700 nm), nabij IR B900, UVA (365 nm)

Ondersteunde documenttypen

ePassports, iDL & eDL, ID-kaarten, Visa, 1D & 2D barcodes