Verhuur
Functionele verificatieapparatuur voor klantidentificatie
Als uw bedrijf auto- of vrachtwagenverhuur, chartering of motor- of fietsverhuur betreft, verhuurt u waardevolle materiële activa aan uw klanten voor een bepaalde periode. Om uw bedrijf te beschermen tegen fraude en verlies, is het daarom raadzaam om de identiteit van uw klant vast te stellen. DESKO-oplossingen bieden u meerdere voordelen voor het controleren van identiteitsdocumenten en rijbewijzen: u identificeert de klant op basis van een geldig identificatiedocument, brengt de geregistreerde gegevens rechtstreeks over naar uw interne software voor het maken van contracten, en zorgt ervoor dat uw klant geautoriseerd is om rijd met het gewenste voertuig. Onze krachtige scanners en lezers helpen u documenten te authenticeren en beschermen u tegen identiteitsfraude en diefstal.
BETROUWBARE BRANCHEOPLOSSINGEN
voor alle soorten verhuur
Als autohuurder ben je een ervaren wagenparkbeheerder die de mobiliteit voor klanten op het juiste moment op de juiste plek garandeert. Je onderhoudt infrastructuur en personeel om optimaal te kunnen voldoen aan de wensen van de klant. Dit geldt voor elk ander gerenommeerd verhuurbedrijf dat waardevolle goederen beheert. Beveilig het kapitaal van uw bedrijf met nauwkeurige en traceerbare processen voor het vastleggen en documenteren van klantgegevens. Onze hardware- en softwareoplossingen ondersteunen u bij de authenticatie en gegevensregistratie van ID-documenten en bieden zo extra veiligheid voor
  • AUTOVERHUUR
  • VERHUURDERS VAN
  • OTORBOTEN, ZEILBOTEN, ETC.
  • MOTOR- EN FIETSVERHUUR
  • VERHUUR VAN E-SCOOTERS
  • JUWELIERS MET VERHUUR VAN IERADEN
  • VERHUUR VAN ANDERE MATERIËLE ACTIVA
  • AUTODEALERS EN TWEEWIELERS DIE PROEFRITTEN AANBIEDEN
AUTHENTIEK OF NIET AUTHENTIEK?
Identiteitskaartlezers voor authenticatie
In de meeste landen zijn er wettelijke principes voor het sluiten van huurovereenkomsten. In de regel is het noodzakelijk om een ​​rijbewijs, identiteitskaart of paspoort te tonen dat geldig is in het land waar het voertuig wordt verhuurd.
Zelfs voor het geoefende oog is het moeilijk om dit type document in detail te bekijken. Als verhuurbedrijf neemt u een hoog risico, omdat de aan u aangeboden identiteitskaart uw enige zekerheid is. Wapen u tegen diefstal en bescherm uzelf in geval van schade. Blijf aan de veilige kant met onze bewezen ID-kaartlezers. De scanners en lezers controleren de gepresenteerde identiteitskaart op betrouwbare wijze op alle veiligheidskenmerken en geven u informatie over eventuele afwijkingen in het document.

ZORGEN VOOR MEER VEILIGHEID MET INNOVATIEVE TECHNOLOGIEËN
Of u nu een autoverhuurbedrijf bent, een charteraar van dure luxe jachten of een autodealer die gratis proefritten aanbiedt aan zijn klanten, bescherm uzelf tegen identiteitsfraude. Onze apparaten, in combinatie met de juiste authenticatiesoftware, voldoen aan alle vereisten voor veilige verificatie van ID-kaarten, rijbewijzen en andere documenten. Ze zorgen voor een snelle en betrouwbare klantidentificatie voordat de klant de sleutels van u ontvangt.

Afhankelijk van het product en de uitrusting ondersteunen DESKO-producten u met verschillende functies en optimaliseren zo uw werkprocessen:

Lezing

De scanners en swipe-readers registreren gegevens uit de machine-readable zone (MRZ) of de geïntegreerde chip in documenten of kaarten, bijvoorbeeld met behulp van beproefde technologieën zoals OCR (optische tekenherkenning), RFID (radiofrequentie-identificatie) of NFC (bijna veldcommunicatie).

Verificatie

Gedefinieerde informatie, zoals de leeftijd van de ID-kaarthouder of de geldigheidsduur van het document, wordt weergegeven in combinatie met de bijbehorende software.

Authenticatie

Een volledige authenticatiecontrole wordt uitgevoerd op basis van de specifieke beveiligingskenmerken van elk ID-document met behulp van onze apparatuur in combinatie met gespecialiseerde software.

Opslag

U kunt alle verificatieresultaten, scans van de ID-kaart en analyses opslaan op uw pc, tablet of laptop.

Data gebruik

Profiteer van handige opties voor verdere verwerking. De gescande persoonlijke gegevens kunnen automatisch worden overgebracht naar uw contractformulieren, bijvoorbeeld via bestandsuitwisselingsformaten en verbinding met uw interne software.

TRENDSETTENDE OPLOSSINGEN
aangepast aan uw processen
Onze producten bieden niet alleen innovatieve functies en hoogwaardige apparatuur, maar ook een breed scala aan toepassings- en installatiemogelijkheden. Ons veelzijdige productportfolio stelt ons in staat flexibel in te spelen op een breed scala aan klantvereisten, of het nu gaat om een ​​praktische desktopoplossing of een ingebouwd apparaat voor integratie in een handige zelfbedieningsoplossing. Wilt u een compact bureau voor uw aanrechtblad? Een scanner die in uw receptie kan worden ingebouwd? Wij adviseren u graag om de juiste oplossing te vinden.
ALLE VOORDELEN
van onze brancheoplossingen voor verhuur
MEER VEILIGHEID
Onze scanners helpen u uw eigendommen en bezittingen te beschermen.

MEER TIJD BESPAARD
DESKO-producten besparen u het moeizame proces van het typen van alle relevante gegevens en het kopiëren van papier.
MEER PRECISIE
Typefouten die optreden als gevolg van het hoge foutenpercentage tijdens handmatige gegevensinvoer worden geëlimineerd, evenals problemen met handschriftherkenning.
VERBETERDE SERVICE
Uw klanten zullen het gehuurde artikel sneller bemachtigen omdat elektronische verificatie en het automatisch invullen van contracten tijd bespaart.

MINDER FRAUDE
Elektronische verificatie met behulp van onze apparaten brengt mogelijk misbruik van documenten aan het licht en beschermt u zo tegen diefstal.