ID SECURITY
R

Paspoort en ID scanner/controle

Hotel Scan Software Solutions

Oplossingen voor extract paspoort, identiteitskaart en rijbewijs gegevens in uw systeem. En automatisch het document opslaan op uw pc (of in de cloud) als de tijd, datum en naam. Scannen naar archief.

Paspoort en ID Scanner/Controle

Controles Paspoorten en ID-kaart op een aantal punten voor authenticatie.

Controles Paspoorten en ID-kaart op een aantal punten voor authenticatie. C-Reader Smart RL is een compacte, volle pagina paspoort scanner in een stijlvolle behuizing, ideaal voor diverse overheids- en commerciële toepassingen voor verificatie. De speciale reflectievrij optisch systeem zorgt voor nauwkeurige OCR lezen.

 

Belangrijkste kenmerken

> Kleine voetafdruk, stijlvol en ergnomic ontwerp

> Full-pagina, single-step e-paspoort scanner met automatische documentinvoer voor detectie

> Hoge resolutie 500 dpi LED gebaseerde beeldvorming onder zichtbare witte, IR en UV-licht

> RFID module vergemakkelijkt het lezen en schrijven contactloze RF-chips in ID-documenten

> ISO en ICAO-normen voldoen, ondersteunt BAC, EAC, PA, AA en PACE

> Twee extra USB-poorten bieden gemakkelijke connectiviteit van externe apparaten

Controle op de volgende punten:
N

MRZ checksum verificatie

Zij kan aantonen of de MRZ is gewijzigd. De MRZ checksums zijn speciale karakters berekend uit de MRZ gegevens. Als de MRZ wordt gewijzigd, zal dit resulteren in andere checksums.
N

MRZ – VIZ

(tekst gegevens afgezien van MRZ)
vergelijking In geval van verschillen tussen deze gegevens kunnen we bewijzen of de MRZ of de VIZ gegevens gewijzigd.

N

B900 inkt check

Voor deze controle, maken we gebruik van infrarood verlichting om te bewijzen dat het document wordt afgedrukt de juiste inkt.
N

UV papieren cheque

(beschikbaar in geval van UV-optie)
Voor deze controle, gebruiken we ultraviolet belichting bewijzen dat het document is vervaardigd van de juiste papiersoort.

N

Beveiliging patroon check

Deze methode kan aantonen of de security patronen op het document of niet, met behulp van verschillende verlichtingen. De te onderzoeken speciale zones zijn programmeerbaar.
N

Geometry check

Deze test controleert de gedefinieerde geometrische verhoudingen tussen de verschillende onderdelen van de document.
N

OVD

(optisch variabel kenmerk)
visualisatie en het controleren. Er kunnen speciale zones op het document dat de zichtbaarheid is afhankelijk van de hoek van het licht. Door verschillende belichtingshoeken kunnen we het bestaan van deze bijzonderheden blijken.

N

Chip authenticaties

Zowel actieve als passieve authenticatie wordt ondersteund (AA & PA). Deze authenticaties voorkomen dat ongeautoriseerde modificatie en klonen van de chip.
N

MRZ data – RFID vergelijking

Deze methode kan blijken of de MRZ of RFID-gegevens wordt gewijzigd
N

Afgedrukte foto – RFID foto vergelijking

Met een speciaal algoritme berekenen we een waarde die het verschil laat zien tussen de gedrukte en de digitaal opgeslagen foto. Deze methode kan bewijzen of de foto’s zijn bewerkt.
Veiligheid en beheer oplossingen:
N

GuardPoint Pro

GuardPoint Pro is Sensor Access’s krachtige en toch gebruiksvriendelijke, online toegangscontrole en alarm monitoring software. Boordevol geavanceerde functies het perfect past binnen de strenge eisen van high security sites.
N

CardPrinter

CardPrinter drukt speciale kaarten voor werknemers, met de kaarten die ze kunnen toegang krijgen tot de bouwplaatsen in of uit.
N

Controller

Controllers kunnen 1, 2 of 4 deuren en capaciteiten beheren starten vanaf 5000 en kan oplopen tot meer dan 250.000 kaarthouders . Ze zijn ook toekomstbestendig mogelijk extra poorten / sites, veiligheidsdeuren, beveiligingscamera’s en nog veel meer. (een paar voorbeelden, zie schema hierboven
Scan en lees oplossingen voor o.a. de bouw:
N

C-Reader

C-Reader krijgt OCR gegevens ongeveer één seconde! snel en accuraat te halen tekstuele gegevens uit het paspoort, ID-kaart of rijbewijs.
N

PC met C-Reader Software 2 geïnstalleerd

C-Reader Sofware 2 de automatische overdracht van tekstuele gegevens van persoonlijke en reisdocumenten in verschillende software in een paar seconden.