Deze unieke functies kunnen helpen om uw workflow elke dag te verbeteren.
Het zijn de details die dit apparaat tot een echte game-wisselaar maken in de ID-verificatie-industrie. Neem een ​​kijkje om erachter te komen waarom.

Osmond ID Readers

Duidelijke, onmiddellijke feedback op het ingebouwde OLED-scherm

Het geïntegreerde OLED-display biedt begeleiding voor, tijdens en na het scannen. Het geeft u direct de verificatieresultaten op een manier die gemakkelijk te begrijpen is, zelfs als u geen ervaring heeft met het controleren van ID’s.

Osmond is sneller dan “snel”

Elke Osmond-eenheid heeft een speciale, ingebouwde chip voor hardware versnelde beeldverbetering, die de beste prestaties en beeldkwaliteit garandeert, zelfs bij gebruik met langzamere pc’s. Hoge kleurgetrouwheid, nabewerkte afbeeldingen – klaar voor uw toepassing in minder dan een seconde. Zo snel is het!

Uw deskundige op het gebied van vervalsing van persoonlijke documenten
Moderne identiteitsdocumenten hebben veel beveiligingslagen. Met behulp van verschillende verlichtingsgolflengten en belichtingshoeken gaat Osmond verder dan het oppervlak en analyseert documentlagen één voor één: het verifiëren van de inkt, het papiermateriaal, UV-patronen, hologrammen, geïntegreerde chip en meer.
Past zich aan zijn omgeving aan
De eenvoudige en goed ontworpen vorm maakt gebruik in desktop- en ingebouwde omgevingen mogelijk, zoals zelfbedienings-e-gates of incheckkiosken. Bij veel van deze zelfbedieningsinstallaties werkt het apparaat zonder hoes, maar u hoeft zich geen zorgen te maken dat extern licht de scanprestaties beïnvloedt. Adaptive Light Control, onze innovatieve functie voor beeldverbetering, filtert alle interferentie weg die de authenticatie of tekenherkenning zou verstoren.

Omdat de lezer compatibel is met onze software DESKO ID | Analyze® en ook met uw systeem kan worden verbonden, is de gegevensverwerking bijzonder eenvoudig. Zo kunt u de uitgelezen gegevens overzetten naar reserveringsformulieren, contracten, klantendossiers of registraties. Dit bespaart tijd en voorkomt typefouten of getransponeerde cijfers of letters, die gemakkelijk kunnen optreden wanneer gegevens handmatig worden ingevoerd. Er is ook de mogelijkheid om de digitale scans op te slaan en indien nodig binnen een bepaalde periode te verwijderen.

Handsfree scannen

Thanks to our flexible document holder solution, you just place an ID or passport on the scanning surface and can leave it there while the scanning is performed. It’s quite practical, especially for scanning e-passports, which require several seconds to retrieve the digital data.

Maximale connectiviteit

Osmond biedt standaard een snelle USB-verbinding, terwijl sommige modellen kunnen communiceren via een netwerk, zoals Ethernet, WIFI of zelfs 4G.

Gegarandeerd langdurig gebruik

Met het oog op een onderhoudsvrije werking hebben onze ingenieurs een ontwerp bereikt dat geen bewegende delen of iets anders dat mogelijk moet worden vervangen, uitsluit – met een IP54-beschermde behuizing en IP68-connectoren.

Updates op afstand

Het hebben van honderden units verspreid over verschillende kantoren, zelfs in verschillende steden, levert geen problemen op als ze allemaal tegelijk worden bijgewerkt als ze toegankelijk zijn via een netwerk. De functie voor extern beheer van Osmond biedt snelle updates voor uw hele systeem.

Ontdek de prestaties van tweedelijnsverificatie met de eenvoud en kosten van eerstelijnsverificatieapparatuur

Autoriteiten definiëren twee niveaus van verificatie van identiteitsdocumenten: eerstelijnsauthenticatie en tweedelijnsauthenticatie.

Eerstelijnsauthenticatie omvat geautomatiseerde controles voor snelle verificatie van ID’s, maar gaat niet in op de kleinste details.
Tweedelijnsauthenticatie vindt plaats wanneer een ID wordt geïnspecteerd door experts met behulp van speciaal gereedschap, met meerdere verlichtingen, vergroting, enz.

Osmond neemt geen genoegen met eerstelijns verificatie – het gaat verder, inclusief functies die alleen bij tweedelijnscontroles worden gebruikt, maar in de vorm van klassieke eerstelijnseenheden.

De duivel zit in de details - vang ze met schuin licht

Als je heel goed kijkt, toont een ID verleidelijke elementen die nauwelijks met het blote oog worden herkend … en soms zorgwekkende details die zelfs een vervalsing aan het licht kunnen brengen.Schuin licht komt uit een lage hoek en maakt tactiele / reliëfelementen duidelijk zichtbaar, zodat u het oppervlak van een document grondig kunt inspecteren en mogelijke vervalsingen kunt tegenkomen. Het is een van de speciale kenmerken van Osmond die het uniek op de markt maken.

Zelfs de onzichtbaar

Tegenwoordig bevatten ID’s steeds meer beveiligingsfuncties – en sommige zijn zelfs niet zichtbaar. Invisible Personal Information (IPI) bijvoorbeeld, ontworpen door de pionier op het gebied van beveiligingsfuncties, JURA, zijn verborgen gegevens die zijn gecodeerd in gezichtsportretten.

IPI is onmogelijk opnieuw te creëren door criminelen, omdat het onzichtbaar is en wordt gegenereerd met behulp van een lastig algoritme – maar Osmond visualiseert en decodeert deze functie automatisch.

Microprint visualisatie

Het is niet alleen de hoge resolutie, maar ook de uitstekende optiek waarmee u delicate achtergrondafbeeldingen en sommige soorten microprints kunt visualiseren. Deze beveiligingselementen zijn moeilijk te kopiëren – daarom kunnen valse ID’s gemakkelijk worden gedetecteerd als de microprints en achtergrondafbeeldingen onduidelijk zijn.

WAAROM OSMOND?
Plots maakt Osmond andere paspoortlezers
oubollig…
Deze gloednieuwe hardware / software-oplossing overschaduwt zijn voorgangers en concurrenten in bijna elk aspect. Bekijk de details om erachter te komen waarom Osmond een game-wisselaar is.
Osmond vs. eerdere adaptieve herkenningsmodellen
Scanning 10 times faster
Dankzij een speciale high-end chip voor hardwareversnelling is wat vroeger 1-2 seconden duurde, nu teruggebracht tot 100 milliseconden (!). Dat is alles wat u nodig heeft om de nabewerkte, gebruiksklare afbeeldingen te krijgen, gemaakt onder verschillende belichtingen.
RESOLUTIE
1,4 keer hogere resolutie
Osmond wordt geleverd met een spectaculaire 12 MP-sensor. De scanresolutie van 700ppi levert kristalheldere en hoge kleur- en natuurgetrouwe beelden – zelfs voor het visualiseren van microprints en delicate kleine achtergrondafbeeldingen (die vaak cruciale beveiligingsfuncties bevatten).
4% larger scanning surface
Als u het standaard paginaformaat voor paspoortgegevens met 4% overschrijdt, kunt u de binding van het paspoort scannen, waarbij u de stikdraad verwerkt die vaak als een beveiligingsfunctie fungeert, evenals paspoorten voor boekjes die voorheen niet op de scanner pasten.
Vereist minder expertise
Dankzij het geïntegreerde display en nauwkeurige gebruikersmeldingen weet de gebruiker altijd wat de uitkomst is en wat hij vervolgens moet doen. Het geeft elke gebruiker veel meer vertrouwen dan de LED-uitlezingen op eerdere modellen.
+1 cruciale beveiligingscontrole
Het toevoegen van schuin licht als extra verlichting opent nieuwe mogelijkheden voor het controleren van de echtheid van paspoorten, nationale identiteitsbewijzen, rijbewijzen en andere identiteitsdocumenten.
Schuin licht wordt meestal gebruikt in grote documentinspectie-apparaten, niet in compacte paspoortlezers, maar de geavanceerde technologie van Osmond maakt het mogelijk.
Robotproductie
Osmond wordt geleverd met een speciaal, intern kabelvrij ontwerp, vervaardigd op een geautomatiseerde assemblagelijn met een snelheid die niemand kon
ooit hebben gedacht – minder dan 2 minuten per eenheid – waardoor we een grotere voorraad kunnen opbouwen en zo flexibeler kunnen reageren op tijdgevoelige projecten.
Zelfkalibratie
U kunt RMA’s vergeten vanwege een verkeerde uitlijning van de optica – deze paspoortlezer kalibreert zichzelf bij het opstarten. Dankzij deze prestatie convergeert het uitvalpercentage letterlijk naar nul.
Veelzijdige softwaremogelijkheden
De grootsheid van deze hardware komt tot leven wanneer je de bijbehorende software gebruikt: de gloednieuwe Authentication Checker-oplossing, die je meteen verandert in een ID-expert, zelfs als je daar geen ervaring mee hebt.

Reflectie verwijderen

Adaptieve lichtregeling

Geen bewegende delen

Drie jaar garantie

Osmond, de “gouden standaard” op de markt voor ID-scanners

Omdat we al 20 jaar actief zijn in de markt voor identiteitsdocumenten, hebben we spelers zien komen en gaan. Hetzelfde gebeurt vandaag, zelfs met het brede scala aan beschikbare producten. Het is normaal als u zich plotseling overweldigd voelt door zoveel verschillende opties. Laten we eens kijken naar de sterke punten van Osmond in vergelijking met andere beschikbare eenheden.

Osmond is een paginagrote e-paspoortlezer – wat betekent dat het in staat is om de volledige pagina van de gegevenspagina van een paspoort te scannen, terwijl het tegelijkertijd gegevens vastlegt uit een elektronische opslagplaats (bekend als een RFID-chip) die is ingebed in reis- en identiteitsdocumenten tijd. Dit kenmerk onderscheidt Osmond duidelijk van veegscanners, mobiele apps en de meeste eerstelijns scanners.

Eenvoudige scanapparaten, zoals veegeenheden, zijn alleen geschikt als uw bedrijf alleen basisgegevensuitlezing nodig heeft en geen verificatiemogelijkheden nodig heeft.

Mobiele ID-lezer-apps bieden een lagere CapEx en een oppervlakkige leercurve, omdat ze geschikt zijn voor zowel mobiele als desktopomgevingen. Hun scanproces in meerdere stappen kost echter tijd, veel meer dan de nieuwste eerstelijnslezers, in een wereld waar snelheid telt – om nog maar te zwijgen van hun zeer beperkte verificatie- en authenticatiemogelijkheden.

Osmond is duidelijk ook geen tweedelijns onderzoeksapparaat (hoewel het er in sommige opzichten erg dichtbij staat). Met betrekking tot die speciale apparaten zijn we het erover eens dat de diepte van hun mogelijkheden niet te verslaan is, maar dergelijke eenheden zijn gewoon te omvangrijk, duur en complex / traag om te bedienen, waardoor ze ongeschikt zijn voor dagelijks gebruik.

Kortom, Osmond vervangt eenvoudige scanapparaten en mobiele apps, terwijl het dankzij zijn speciale functies dicht in de buurt komt van een tweedelijnsniveau. Met de geweldige functies die hierboven worden vermeld, loopt Osmond ook voorop onder andere paginagrote scanners. Nu is het de meest innovatieve unit op de markt.

Het presteert onberispelijk voor het bankwezen, de horeca, de reisbranche en andere sectoren die een nauwkeurige en betrouwbare oplossing voor document- en ID-verificatie vereisen.

Technische details

Gegevensuitlezing en verificatiemogelijkheden, technische waarden en conformiteit – u vindt deze allemaal in de volgende specificatielijst.

In beeld brengen

Actief scangebied 129 mm × 89 mm
Verlichtingsbronnen LED zichtbaar wit, IR (B900), UVA
Beeldresolutie 700 PPI
Sensor 12 MP
Geleverde afbeeldingen zichtbaar, IR, UV (UVA), OVD-afbeelding, schuin lichtbeeld (verblindingsvrije afbeeldingen)
Afbeeldingsformaten BMP, JPG, JPG2000 en PNG
Kleurdiepte afbeelding 24 bits / pixels [RGB, 8 bits / pixels (IR-afbeelding)]
Automatische beeldverbetering JA (hardwareondersteund)
Automatische documentdetectie (TOEVOEGEN) JA
Reflection Removal (RR) JA
No connection JA

Leesmogelijkheden

VIZ Beschikbaar met Adaptive Recognition VIZ OCR-software
Verlichtingsbronnen LED zichtbaar wit, IR (B900), UVA
Barcodes 1D: UPC-A, EAN8, EAN13, Code39, Code128 en ITF 2D: PDF 417, datamatrix, QR-code, Azteekse code AAMVA-compatibel PDF417 en IATA BCBP
Contactloze IC (RFID) JA (optioneel) Contactloze IC's lezen en schrijven volgens: ISO 14443 Type A & B, BSI TR-03105 Alle gestandaardiseerde snelheden tot 848 Kbps
Contact smartcard JA (optioneel)

Programmering en interfaces

Ondersteunde besturingssystemen In USB-modus: Windows en Linux In netwerkmodus: onafhankelijk van besturingssysteem
Software Development Kit (SDK) USB-modus: volledige SDK inclusief DLL's en demoprogramma's
Programmeertalen USB-modus: C / C ++, C #, Visual Basic 6.0, Delphi, VB.NET, Java
Algemene interfaces ARH native, Twain, PC / SC, BioAPI 2.0, Acuant AssureID
RFID-hardware De nieuwste RFID-hardware van Adaptive Recognition
RFID-functies ICAO Doc. 9303 LDS 1.7, ISO 18013 (rijbewijs) PKI 1.1, BAC, EAC, EAC2.0, PACE, PACE-CAM, AA, PA, TA, CA, BAP, EAP
Authenticatie inbegrepen in standaard SDK MRZ, streepjescode, RFID-verificatie IR B900 en UV-controle op mat papier Controles van gegevensconsistentie: MRZ vs. RFID DG1, Afgedrukte foto vs. RFID DG2
VIZ OCR data reading optionVIZ and non-ICAO document reading VIZ en niet-ICAO document lezen
VIZ OCR + optie Authenticatiesoftwaremodule JA, geautomatiseerde verificatie op basis van documentspecifieke beveiligingsfuncties in zichtbaar wit, IR en UVA
PC-aansluiting Dubbele interface: USB 3.0 / Ethernet, optioneel WiFi + 4G
Statusindicatoren OLED grafisch display
Firmware-upgrade Automatisch via USB (optioneel via netwerk)

Mechanische gegevens

Interne processor Multi-coreprocessor voor verwerking aan boord
Afmetingen (breedte × diepte × hoogte) 182 mm × 200 mm × 153 mm
Gewicht 2,25 kg
Voeding Universele externe voeding, 100-240 V AC, 50/60 Hz
Behuizing Stevig ABS-PC-plastic en aluminium
Beveiliging Kensington®-beveiligingssleuf
Onderhoud Onderhoudsvrije werking
Garantie 3 jaar

Netwerkfuncties

Ondersteunde protocollen WS, WSS, SMB, FTP, SFTP, FTPS, WebDav, Lokale database, SMTP