Hotels en restaurants
Servicegerichte DESKO-oplossingen voor data-acquisitie
Service staat hoog in het vaandel in de horeca. Wilt u het verblijf van uw gasten zo aangenaam mogelijk maken? Dit omvat ook snel inchecken, functionele sleutelkaarten en gebruiksvriendelijke zelfbedieningsoplossingen. Bij DESKO helpen we u bij het verbeteren van de service voor uw gasten zonder de wettelijke en bedrijfsvoorschriften uit het oog te verliezen. Met onze beveiligingstoepassingen bereik je de perfecte combinatie van hoogwaardige gastenservice, efficiënte werkprocessen en het voldoen aan alle wettelijke eisen.
DESKO HOTELOPLOSSINGEN OP MAAT
Onze DESKO-oplossingen kunnen worden aangepast aan de behoeften van uw hotel. Als een snelle registratie van uw gasten een topprioriteit is, raden we aan om meerdere scanners of zelfbedieningsterminals te installeren. Als vastleggen van hoge kwaliteit vooral belangrijk voor u is, kiest u een paginagrote scanner met de nieuwste technologie. Afhankelijk van de informatie die u nodig heeft over uw gasten, zijn er verschillende functies beschikbaar:

OCR-technologie

voor optische tekenherkenning, zoals op identiteitskaarten

Streepjescodescanners

voor barcodes op papier en displays

Magneetstriplezers

voor pasjes met magneetstrip, zoals bankpassen en creditcards

RFID-modules

(Radio Frequency Identification) voor het lezen van chipkaarten
INNOVATIEVE LEZERS
voor alle hotelvereisten
Onze moderne kaartlezers, scanners en swipe-lezers zijn bij uitstek geschikt voor hotelvereisten en kunnen worden aangepast aan uw behoeften. Ons productportfolio biedt op maat gemaakte toepassingen voor zowel praktische desktopoplossingen als elegante zelfbedieningsoplossingen. Wilt u een mobiele kaartlezer voor uw incheckruimte? Wilt u onze paginagrote scanner discreet integreren in de architectuur van uw receptie zodat uw gasten zelf hun identiteitskaart op de scanner kunnen plaatsen? Bent u op zoek naar een reader voor uw wellnessruimte om de toegangscontrole voor uw gasten en medewerkers te verzorgen? Of wil je een multifunctioneel ruimtebesparend toetsenbord met ingebouwde reader ? We bieden veelzijdige apparatuur en ondersteuning om verbinding te maken met uw vastgoedbeheersysteem.
Check in
In veel landen zijn hotels verplicht om gastgegevens vast te leggen en, afhankelijk van de wettelijke situatie en gegevensbeschermingsvereisten, deze gegevens gedurende een voorgeschreven aantal jaren te bewaren. Met onze innovatieve ID-documentlezers vermijdt u handmatige invoer op computers, die vaak foutgevoelig is, en versnelt u het incheckproces. De scanner leest alle belangrijke gegevens en draagt ​​deze over naar de bijbehorende softwareapplicatie. Hierdoor kunnen de gegevens binnen enkele seconden automatisch worden overgebracht naar het klantenbestand en andere formulieren. Bent u wettelijk verplicht om gastinformatie naar overheidsinstanties te sturen? In sommige landen is een proactieve registratie van de gegevens van uw gasten verplicht. Met onze scanners en softwareoplossingen kunt u gastgegevens rechtstreeks aan de bevoegde autoriteiten verstrekken.
Zelf inchecken
Heeft u vaste klanten zoals zakenreizigers die uw hotel regelmatig bezoeken? Bied deze vaste gasten een klantgerichte, handige oplossing met zelf inchecken. Met tickets of barcodes die bijvoorbeeld naar hun smartphones worden gestuurd, kunnen uw vaste klanten zelfstandig en contactloos inchecken bij uw hotel. Om nog maar te zwijgen van het feit dat ze op elk moment van de dag of nacht kunnen inchecken! Onze scanners zijn compatibel met populaire selfservice-oplossingen voor hotels.
RESTAURANTS EN BARS
Vanwege de huidige pandemie van het coronavirus zijn pubs, restaurants en bars in veel landen verplicht om de gegevens van hun gasten op te slaan. Onze ID-kaartscanners garanderen een efficiënte en betrouwbare oplossing. Gasten kunnen het apparaat gebruiken om hun ID onafhankelijk te scannen, wat betekent dat het proces contactloos is. De gescande gegevens worden in overeenstemming met de wetgeving inzake gegevensbescherming overgedragen naar software op uw tablet of pc die compatibel is met de scanners. Als u zich moet melden bij de gezondheidsautoriteiten, kunt u de digitale gegevens eenvoudig naar hen overbrengen.
Uw voordelen:
  • U kunt er zeker van zijn dat u nauwkeurige informatie over uw gasten ontvangt.
  • Je houdt je als restauranthouder aan de wet.
  • U versnelt het proces en bespaart uw medewerkers en gasten het gedoe met het invullen van formulieren.
  • Foutgevoelige, onleesbare formulieren die met de hand worden ingevuld, zijn niet langer nodig.
  • U ontziet het milieu en vermijdt het gebruik van papier.
  • De gegevens worden overgedragen in overeenstemming met de voorschriften inzake gegevensbescherming.
  • Digitale gegevens nemen aanzienlijk minder ruimte in beslag dan ingevulde papieren formulieren.