Authenticatiechecker
Interactieve demonstratiepagina
Elke Osmond wordt geleverd met een Authentication Checker-applicatie, die ID-authenticatie met een volledig spectrum biedt met een reeks beveiligingscontroles en visualisatiefuncties.

Er was een tijd … dat documentverificatie de was voorrecht van vervalsingsdeskundigen.
Niet meer! Osmond wordt geleverd metAuthenticatiechecker – een applicatie voor ID-verificatie over het volledige spectrum, inclusief een reeks beveiligingscontroles en visualisatiefuncties.
Meerdere applicaties voor uw scanner
Elke Osmond-scanner wordt geleverd met twee gebruiksklare applicaties: Authentication Checker en Full Page Reader Demo . Deze laatste software klinkt misschien bekend voor bestaande Adaptive Recognition-klanten: het is een app voor gebruikers met gemiddelde ervaring, voornamelijk voor testen, integratie en probleemoplossing. Voor die integrators die een beter begrip willen hebben van de scanworkflow en een kijkje “onder de motorkap” willen hebben, is deze software zeker iets voor jou.

De andere, nieuwe applicatie, Authentication Checker genaamd , is ontworpen voor elke gebruiker die ID’s wil controleren – zelfs zonder enige gerelateerde expertise. Het geeft de resultaten op een duidelijke en gemakkelijk te begrijpen manier weer, dankzij een volledig opnieuw gedefinieerde workflow en gebruiksvriendelijke interface. Voor veel bedrijven kan deze software dienen als een gebruiksklare app, zonder dat u aan uw zijde hoeft te programmeren.

Authenticatiechecker
  • Interface van het type eindgebruiker 95% 95%
  • Kan worden gebruikt als een gebruiksklare applicatie 85% 85%
  • Geavanceerde technische instellingen 35% 35%
Demo voor volledige pagina-lezer
  • Interface van het type eindgebruiker 70% 70%
  • Kan worden gebruikt als een gebruiksklare applicatie 75% 75%
  • Geavanceerde technische instellingen 90% 90%
Authenticatiechecker
ID-verificatie, eenvoudiger dan ooit. Een gebruiksklare applicatie met een gebruiksvriendelijke interface, die meerdere gegevens leest en beveiligingscontrolefuncties bevat – alle essentiële zaken voor het controleren van ID’s.
Volledige pagina-lezer
Het is een applicatie waarmee je een kijkje onder de motorkap kunt nemen. Gedetailleerde instellingen, geavanceerde configuratiemogelijkheden die u helpen bij het testen, integreren en oplossen van problemen met uw apparaat.
Hoe snel is het scannen?
Bekijk deze realtime records die we hebben opgenomen om de scansnelheid te demonstreren. De eerste video toont een scanproces met alleen beeldvorming en het lezen van afgedrukte gegevens. De tweede video bevat ook het lezen van RFID-gegevens. Dit tweede proces vereist meer tijd vanwege het tot stand brengen van veilige communicatie, extra gegevensuitlezing en de bandbreedtebeperking van de chip.

Zonder RFID- uitlezing
Met RFID- aflezing
Gescand afbeeldingen
Controleren uit de hoge resolutie, mooi afbeeldingen gevangen genomen door Osmond, gebruik makend van verschillende verlichting bronnen, in alleen maar een weinig seconden. De gescand afbeeldingen zijn beschikbaar ogenblikkelijk in Jpeg formaat.

Rand licht
Randlicht (ook bekend als “schuin licht”) wordt gewoonlijk alleen opgenomen in apparatuur voor het onderzoeken van grote documenten. Osmond is een uitzondering: ondanks zijn compacte formaat konden onze ingenieurs deze speciale verlichting in de unit integreren. Wat gebeurt er als deze lichtbron wordt gebruikt? Omdat het licht vanuit een lage hoek binnenkomt, zullen alle tactiele / reliëfgedeelten van het oppervlak van een ID opvallen en duidelijk zichtbaar worden. Dergelijke details ontbreken vaak of zijn onvolmaakt bij het controleren van vervalste documenten.