Gezondheidszorg en verpleging
Bescherming en beveiliging met betrouwbare DESKO-apparaten
Hoogwaardige, snelle service bij de receptie en correcte gegevensverzameling zijn net zo belangrijk als een betrouwbare bezoekersregistratie in ziekenhuizen, artsenpraktijken en zorginstellingen. DESKO-producten ondersteunen u bij het voldoen aan deze eisen in de zorg- en verpleegsector. We maken uw dagelijkse werk gemakkelijker met innovatieve desktop- en zelfbedieningsoplossingen en versnellen en verbeteren workflowprocessen bij de interactie met uw patiënten en bezoekers.

FLEXIBELE BRANCHE-OPLOSSINGEN
voor gemakkelijke gegevensverzameling

Patiënten komen elke dag naar uw zorginstelling, of dit nu een medisch kantoor of een kliniek is. De aanmeldingsprocedure bij de receptie verschilt naargelang ze al in uw patiëntendossier staan ​​of dat dit hun eerste bezoek aan uw kantoor of kliniek is:

Eerder geregistreerde patiënten

Uw vaste patiënten hoeven alleen hun elektronische gezondheidskaart te tonen voor registratie.

Nieuwe patiënten

Personen die u voor het eerst bezoeken, dienen hun gezondheidskaart te tonen. Daarnaast vullen ze meestal een aanmeldingsformulier in met alle belangrijke persoonsgegevens.

Of het nu gaat om nieuwe of bekende patiënten, het is belangrijk om de gegevens correct vast te leggen. DESKO-producten maken dit gegevensverzamelingsproces gemakkelijker voor u. De scanners en kaartlezers lezen de gegevens van de gezondheidskaart of ID-kaart en kunnen de verzamelde gegevens naar uw software sturen voor verdere verwerking.

Een belangrijk voordeel: persoonlijke gegevens kunnen binnen enkele seconden worden overgedragen naar patiëntendossiers of registratieformulieren zonder spelfouten of omgezette letters en cijfers. Dit zorgt niet alleen voor maximale gegevensnauwkeurigheid, maar vervangt ook het handmatig typen en fotokopiëren van documenten. Dit bespaart u tijd en papier!

Beveiligde DESKO-producten voor toegangscontrole en bezoekersregistratie
Ziekenhuizen en zorginstellingen verwelkomen niet alleen patiënten of bewoners, maar ook hun gasten: het zijn tenslotte meestal openbare voorzieningen. Toch is een gecontroleerde bezoekersregistratie handig. In bepaalde “kritieke” gebieden wordt zelfs strikte toegangscontrole aanbevolen. Het is belangrijk om patiënten of bewoners en personeel in herstelfaciliteiten en verpleeghuizen, evenals in gespecialiseerde klinieken en revalidatieklinieken te beschermen . Zorg ervoor dat alleen geautoriseerde bezoekers toegang hebben tot de faciliteit.
Bezoekersreglement om infecties te voorkomen

Om de verspreiding van pandemieën in te dammen en ouderen te beschermen tegen ziekten zoals SARS-CoV-2, hebben sommige verpleeghuizen en bejaardenhuizen strenge beperkingen voor bezoekers. DESKO-producten helpen u de uitdagingen van de pandemie het hoofd te bieden. Met onze lezers kunt u toegangsregels en controleprocessen optimaliseren en vereenvoudigen:

  • bezoekersaantallen en -tijden digitaal vastleggen
  • verzamel en bewaar contactgegevens
  • bezoekerslijsten bijhouden
Gebruiksvriendelijk, snel en betrouwbaar – onze desktopoplossingen
Bepaal welk DESKO-product voldoet aan uw behoeften voor veilige gegevensverzameling en identificatie. Onze branchespecifieke oplossingen variëren van scanners en magnetische kaartlezers tot multifunctionele apparaten zoals de DESKO NEPTUN chrom ® , een toetsenbord met een geïntegreerde leeseenheid. Dit toetsenbord is ideaal voor de zorgsector: naast zijn innovatieve eigenschappen beschikt het over een IP54-certificering. Hierdoor is hij beschermd tegen water en stof. Vooral in klinieken en medische kantoren waar vaak wordt gedesinfecteerd, blijkt een spatwaterdicht toetsenbord uitermate voordelig te zijn.

Al onze DESKO-apparaten zijn compatibel met verschillende softwaretoepassingen die een snelle en grondige gegevensverzameling en -analyse mogelijk maken. Dit vereenvoudigt uw dagelijkse uitdagingen op de werkplek, waaronder versnelde registratieprocessen bij de receptie, vlotte gegevensoverdracht naar patiëntendossiers en verwijzingsformulieren, evenals digitale analyse van bezoekersaantallen. Onze innovatieve DESKO-oplossingen maken uw werk gemakkelijker en bieden een betere service aan uw patiënten en bezoekers.