Reizen en vracht
Geschikte DESKO-scanneroplossingen voor gegevensverzameling en documentverificatie
Efficiënte, snelle oplossingen, maximale veiligheid en professionele service staan ​​voorop in de reis- en vrachtsector. Daartoe biedt DESKO scanneroplossingen op maat voor luchthavens, passagiers- en vrachtvervoer, evenals bus- en transportbedrijven. De belangrijkste spelers in de branche vertrouwen op onze scanners, die toonaangevend zijn op de wereldmarkt in de luchthaven- / luchtvaartsector. Toonaangevende specialisten in de technische infrastructuur van luchthavens over de hele wereld raadplegen ons in de planningsfase van complexe luchthavenprojecten. Daarom zijn DESKO ID-scanners op bijna elke luchthaven over de hele wereld te vinden. Met bijna 30 jaar ervaring in de branche zijn wij een betrouwbare partner in de luchtvaart- / luchthavensector en assisteren wij met technische oplossingen bij de complete passagiersreis van inchecken tot instappen. We stellen bestaande en nieuwe klanten tevreden met onze expertise in beveiligingsrelevante processen, diepgaande kennis van de hardware- en software-infrastructuur van luchthavens en een gevestigd netwerk van experts. Flexibele DESKO-producten voor authenticatie en gegevensverzameling van allerlei ID-documenten bieden u betrouwbare en gebruiksvriendelijke oplossingen “Made in Germany”.

In het licht van de SARS-CoV2-pandemie staat de hele reis- en transportsector voor enorme uitdagingen. De veiligheid en gezondheid van passagiers en medewerkers hebben de hoogste prioriteit. We ondersteunen alle belanghebbenden met onze oplossingen om een ​​passagiersreis zo contactloos mogelijk te maken. Desinfecteerbare hulpmiddelen, antimicrobiële coatings op het scanvenster, contactloos scannen in bepaalde toepassingen – vraag ons naar oplossingen waarmee u het vertrouwen van de passagiers kunt herwinnen.

DESKO-OPLOSSINGEN VOOR REIZEN EN VRACHT

Wilt u het instapproces voor uw passagiers zo eenvoudig en tijdbesparend mogelijk maken, bijvoorbeeld met een selfservice-oplossing waarmee passagiers hun tickets zelf kunnen scannen? Bent u op zoek naar een handige oplossing voor een snelle instapcontrole bij de ingang van uw passagiersterminal? Wilt u ervoor zorgen dat de vrachtwagenchauffeurs van uw transportbedrijf zich voor elke rit gemakkelijk kunnen inschrijven? We bieden op maat gemaakte beveiligingstoepassingen om u en uw klanten een efficiënte en hoogwaardige service te bieden. Onze beproefde DESKO-apparaten zijn gebaseerd op de allernieuwste technologieën. Ze optimaliseren veel processen aan de balie, bij de entree, bij het afgeven van bagage en in andere service- en controleruimtes. Dit stelt ons in staat om belangrijke spelers te ondersteunen op alle gebieden van de vracht- en reisindustrie, zoals:

 • LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJEN EN LUCHTHAVENS
 • PASSAGIERS- EN VRACHTVERVOER
 • VERVOER PER SPOOR
 • BUSBEDRIJVEN
 • TRANSPORTBEDRIJVEN & EXPEDITEURS
BARCODESCANNERS, KAARTLEZERS EN MEER
met innovatieve apparatuur

Toepassingen van het eenvoudig uitlezen van gegevens via optische opname tot volledige authenticatie en verdere verwerking van de gegevens. Met ons veelzijdige productportfolio kunnen we flexibel op uw individuele wensen inspelen, bijvoorbeeld met barcodescanners, swipe-readers, paginagrote scanners of slimme softwareoplossingen voor het verifiëren van ID-documenten. Onze producten zijn voorzien van innovatieve technologieën zoals:

OCR-camera

voor optische tekenherkenning in de machine-readable zone (MRZ), zoals op paspoorten en andere reisdocumenten en identiteitskaarten

Streepjescodescanners

voor papier en displays (zoals barcodes op smartphones of tablets), bijvoorbeeld op instapkaarten en tickets

Magneetstriplezers

voor kaarten met magnetische strips, zoals frequent flyer-kaarten, maar ook voor bankpassen en creditcards

RFID-modules

(Radio Frequency Identification) voor het lezen van biometrische paspoorten

NFC-modules

(Near Field Communication) voor draadloze verbinding tussen de lezer en bijvoorbeeld mobiele telefoons, transponders of medewerkerskaarten

VAN STATIONAIRE ZELFBEDIENINGSOPLOSSINGEN TOT HET KLASSIEKE INBOUWPRODUCT
Ons productportfolio
Kies een product dat aan uw eisen voldoet, maar ook in uw ruimte past. U vindt er zowel mobiele en stationaire apparaten voor desktopgebruik als voor integratie in uw bestaande structuren.

Luchtvaartmaatschappijen en luchthavens

Onze producten optimaliseren vele processen op de luchthaven, waaronder snelle check-in, vlotte bagageafhandeling en veilige toegangscontrole voor reizigers en medewerkers. We kunnen u de perfecte oplossing bieden voor de gehele passagiersreis, van het eenvoudig scannen van streepjescodes op instapkaarten tot paginagrote scanners voor betrouwbare verificatie van identiteitsdocumenten:

 • Desktopoplossingen met OCR-technologie voor optische tekenherkenning en magneetstriplezers (MSR) evenals laserscanners en barcodescanners voor
  • de incheckbalie
  • de veiligheidscontrole
  • de lounge en de belastingvrije ruimte
  • instappen
 • Zelfbedieningsoplossingen met OCR-technologie voor optische tekenherkenning en streepjescodescanners voor
  • de incheckkiosk
  • onafhankelijke bagage-check-in
  • e-gates voor beveiliging en instappen
Passagiersbootreizen

Passagiers verwachten snel en veilig instappen op cruiseschepen en veerboten. Houd uw gasten tevreden met onze betrouwbare scanners. Ze kunnen bijvoorbeeld de namen van de gasten direct bij het instappen registreren, zodat u ze kunt matchen met de instaplijst. Vraag ons naar de voordelen van onze

 • desktop en
 • selfservice-oplossingen
Vracht verzending

Voorkom diefstal en fraude in de containerhaven door de toegang te controleren. De identiteitsbewijzen van personen die bevoegd zijn om de faciliteit te betreden, worden gecontroleerd met behulp van onze DESKO-scanners. Opties op dit gebied zijn

 • desktop-eenheden en
 • selfservice-oplossingen
Transportbedrijven
Vervalste rijbewijzen voor vrachtwagens brengen mensen en vracht in gevaar. Regelmatige rijbewijscontroles zijn daarom essentieel voor expediteurs en vervoerders. Bij inspecties of ongevallen worden bedrijven geconfronteerd met zware straffen.

Onze totaaloplossing DESKO ID | Analyse ® biedt een betrouwbaar product om dit te voorkomen. De combinatie van paginagrote ID-scanner en authenticatiesoftware identificeert snel geknipte of vervalste rijbewijzen van vrachtwagens. Dit helpt u om uzelf en uw bedrijf te beschermen.