Op video gebaseerde gezichtsherkenning – Thales Facial Recognition Platform
Op video gebaseerd gezichtsherkenningssysteem

FRP is Thales ‘geavanceerde biometrische gezichtsherkenningsoplossing .

Het algoritme van wereldklasse op basis van diepe neurale netwerken zorgt voor efficiëntie en nauwkeurigheid voor gezichtsdetectie, tracking en herkenning. FRP kan video’s zowel live als in replay verwerken om mensen op een niet-opdringerige manier te identificeren, zonder tussenkomst van de operator.

Door een oplossing van industriële kwaliteit aan te bieden, brengt FRP het voordeel van gezichtsherkenning naar een grote verscheidenheid aan gebruiksscenario’s, waaronder verbetering van de klant- / passagierservaring, verhoogde operationele efficiëntie of verbeterde beveiliging.

FRP kan eenvoudig worden geïntegreerd in oplossingen van derden zoals grens- en reisbeheer, toegangscontrole, ID-controle, beveiliging / videobewaking, enz. … dankzij het systeemintegratievriendelijke ontwerp en de hoge schaalbaarheid.

Klanten en partners kunnen ook eenvoudig applicaties bouwen bovenop FRP, dankzij de rijke API’s (Application Programming Interface) voor servergebaseerde ontwikkeling en een SDK (Software Development Kit) voor stand-alone applicatieontwikkeling.

FRP-software kan op meerdere platforms worden uitgevoerd (op locatie, op een pc, in de cloud, mobiel of tablet en verschillende soorten embedded omgevingen).

FRP horloge

Deze module is ontworpen om de efficiëntie van beveiligingsoperaties te verbeteren door ‘personen van belang’ te identificeren in realtime videostreams die afkomstig zijn van een videobeheersysteem.

  • Verwerkt honderden camera’s parallel
  • Ontvang waarschuwingen in minder dan een seconde
FRP verifiëren

Deze software biedt snelle en veilige toegangscontrole door een geautoriseerde persoon te identificeren en hem of haar toegang te verlenen tot een gebouw, een plaats of andere beperkte plaatsen.

  • Snelle en betrouwbare toegangscontrole – transparant voor de gebruiker
  • Geavanceerde levendigheidsdetectie om spoofing te voorkomen

    Lees meer over Fly to Gate

FRP-zoekexpert

Deze softwaremodule versnelt forensisch onderzoek en versnelt de reactietijd door een persoon te vinden in een database met foto’s of een verzameling video’s, inclusief geavanceerde functies voor het bewerken van gezichten om de beeldkwaliteit te verbeteren voor betere resultaten.

  • Analyseer video’s automatisch en vind verdachten tot wel x20 sneller dan realtime
  • Vind binnen enkele seconden een gezicht in een fotodatabase van vele miljoenen
FRP SDK

Deze SDK is ontworpen om snel een stand-alone applicatie te bouwen die gezichtsherkenning nodig heeft met behulp van foto’s of video’s, inclusief levensdetectiefuncties – die in veel omgevingen kan worden uitgevoerd, inclusief een embedded omgeving.

FRP Mobile

Deze module brengt de kracht van gezichtsherkenning op de mobiele telefoon – een Android-applicatie voor 1: 1 of 1: N matching, opname en identificatie

  • De kracht van gezichtsherkenning lokaal op uw telefoon – geen netwerk vereist
FRP Face Pod
De FRP Face Pod is een speciaal ontworpen apparaat voor het vastleggen en identificeren van gezichten, dat wordt gebruikt bij fysieke toegangscontrolepunten. Gebaseerd op gezichtsherkenningsalgoritmen, registreert en verwerkt het snel en gemakkelijk het livebeeld van een persoon, en verifieert het dit aan een database met ingeschreven personen. Het resultaat wordt onmiddellijk gecommuniceerd naar het toegangscontrolesysteem en geeft toegang of geeft een waarschuwing als de persoon niet geautoriseerd is.
FRP HTD
Het detectiesysteem voor hoge temperaturen omvat een gespecialiseerde camera en software om uiterst nauwkeurige detectie van menselijke verhoogde lichaamstemperatuur (EBT) op afstand te bereiken met een superieure nauwkeurigheid van +/- 0,1 ° C zonder dat een kostbaar en moeilijk te onderhouden blackbody-apparaat nodig is. Het bevat een kant-en-klare stand-alone applicatie voor eindgebruikers en een SDK voor integratie met bestaande systemen. HTD wordt gebruikt bij fysieke toegangscontrolepunten die van cruciaal belang zijn, zoals grenzen, luchthavens, havens, schepen, energiecentrales en andere.
Neem contact met ons op om de brochure over een van de bovenstaande aanbiedingen te ontvangen of om meer informatie over deze aanbiedingen te krijgen.